Over ons

WELKOM BIJ JAMMFM RADIO VOOR DE COSTA DEL SOL

JammFM Radio is de nummer 1 voor het Nederlandse- en Engelstalig publiek voor de gehele Costa del Sol. Wij draaien 24/7 de lekkerste 80s, 90s, zero’s en de hits van nu! We noemen deze muziekmix smooth & groovy sounds; fris, vrolijk en dansbaar.¬† Feel good radio dus. JammFM Radio is te beluisteren via 90.5 fm in en om Malaga en via 97.1 fm in Marbella. tevens via DAB+ in de hele Costa Del Sol. Maar natuurlijk ook via het internet en via de App voor op je telefoon. Download hem snel!

ADVERTEREN OP DE RADIO?

Naamsbekendheid bereiken voor jouw bedrijf, product of diensten? Radio is een heel effectief medium! Ideaal om het grote publiek te bereiken, tegen een relatief lage investering.

JammFM Radio maakt adverteren op de radio voor jou bereikbaar. JammFM Radio maakt jou, de juiste mix van uitzendmomenten over de dag heen. De specialisten van JammFM Radio hebben jaren lang ervaring in het optimaal inzetten van een goede radio campagne. Bereik snel en doeltreffend jouw doelgroep door te adverteren via de grootste radiozender aan de Costa Del Sol.

Neem snel contact met ons op via sales@jammfmradio.com.

Huidig nummer

Titel

Artiest

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo