Adverteerders

JammFM Radio wordt mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren:

GRUPO DENTAL CLINCS FUENGIROLA

Grupo Dental Clinics Fuengirola is een tandheelkundige kliniek gespecialiseerd in implantaten. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en zijn continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de tandheelkundige branche.

Wij werken uitsluitend met de BESTE MERKEN IMPLANTATEN op de markt. De kroon(nen) wordt(en) voor u op maat gemaakt in ons eigen laboratorium, hierdoor kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen.

 

Voor €799,– heeft u al een enkele implantaat met kroon. Heeft u grotere problemen met uw gebit of heeft u zelfs geen tanden meer, dan gebruiken we de ALL-ON-FOUR techniek.

Waarbij er 4 tot 6 implantaten in de boven en/of onderkaak geplaatst worden. Binnen 24 UUR heeft U al een tijdelijke vastgeschroefde prothese! Zo hoeft u maar één dag zonder tanden te zitten en krijgt u direct een prachtige glimlach. Na 3 maanden wordt de definitieve prothese geplaatst en u kunt weer eten zoals voorheen. Appels of een lekkere dropje! Wij werken samen met de MAXIOFACIAL Dr. Pinos. Hierdoor kunnen we ook patiënten zonder kaakbeen helpen met een vaste prothese.

Bij Grupo Dental Clinics Fuengirola beschikken wij over de meest geavanceerde technologieën. Bij de eerste afspraak maken wij een röntgenfoto en een 3d-scan, dit stelt ons in staat om een zeer nauwkeurige planning van uw behandeling maken.

Nieuw in de kliniek is de RAYSHAPE, dit is een digitaal programma waarin de patiënt direct het resultaat kan zien van de komende behandeling van de implantaten, maar ook de esthetiek!!

De eerste afspraak bij Grupo Dental Clinics Fuengirola is altijd gratis en zonder verplichtingen. We helpen u in uw eigen taal en alles wordt duidelijk uitgelegd. We spreken in totaal 10 talen!

Onze Nederlandstalige medewerkster Petra staat elke dag tussen 09.30-14.00 voor u klaar.

U kunt een afspraak maken bij En Grupo Dental Clinics Fuengirola:

Per telefoon:  952 479 431 / 673 292 586

Per Whatsapp: > 673 292 586 / 676 890 072

Per e-mail: fuengirola@grupodentalclinics.es

Of bezoek onze website:  www.grupodentalclinicsfuengirola.es

Flexclinics - Orthopedische en plastische chirurgie

Flexclinics is een vooruitstrevende kliniek op het gebied van orthopedische chirurgie en beschikt over de meest vooraanstaande Nederlandse specialisten en anesthesiologen. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Bij Flexclinics zijn cliënten geen nummer en mogen zij gedurende het hele traject persoonlijke aandacht verwachten.

Binnen Flexclinics wordt alleen met de beste materialen gewerkt, hetgeen zich o.a. uit in het feit dat onze Stryker heup en knieprotheses 20 tot 25 jaar meegaan, daar waar andere protheses al na 10 tot 15 jaar zijn versleten. Een revisie operatie is dus veel minder snel nodig.

De meest voorkomende manier om heupprotheses te plaatsen is vanaf de zij- en achterkant (posterolaterale benadering). Flexclinics onderscheidt zich door het gebruik van een innovatieve techniek, die de voorste of anterieure benadering wordt genoemd. Een techniek die in Spanje niet of nauwelijks wordt gebruikt en waarbij het spierweefsel volledig intact blijft, omdat de spieren niet doorsneden worden, maar alleen maar opzij geschoven. Het grote voordeel daarvan is, dat de cliënt, met hulp van de fysiotherapeut, op de dag van de operatie alweer wat kan lopen. In totaal duurt de revalidatie 4 of 6 weken om daarna weer te kunnen lopen zonder krukken. In tegenstelling tot een reguliere behandeling waar veel langer voor staat. Ook is de kans, dat de heup onverhoopt uit de kom zou schieten bij deze methode van opereren veel kleiner.

Vaak lopen mensen (te) lang rond met pijnklachten aan knie, heup of schouder(s). Deze klachten ontstaan vaak als gevolg van een blessure of artrose. Behandeling is noodzakelijk en misschien zelfs een operatie. U kunt bij ons snel terecht en wacht niet te lang.

Wij verzoeken u uw gegevens achter te laten op onze website flexclinics.nl/contact en dan bellen wij u voor een afspraak voor een consult in onze polikliniek in Hospital Ceram in Marbella. We werken nauw samen met Hospital Ceram en voeren hier met ons team ook alle operaties uit.  Een  afspraak kan vaak al binnen een week na de eerste melding worden gerealiseerd. Wachttijden tot operatie mocht dit noodzakelijk blijken, liggen gemiddeld binnen 1 maand na het laatste consult.

Er is altijd goed en persoonlijk contact tussen de cliënt en de behandelend arts, waarin voldoende tijd wordt genomen om al uw eventuele vragen te beantwoorden. We zullen u tijdens het hele traject goed begeleiden en het zal u nergens aan ontbreken.

Hoog tijd dus om kennis te maken met Flexclinics.

Wilt u meer informatie, bel dan tijdens kantoor uren:

Orthopedische chirurgie: 088- 8353901

 Plastische chirurgie: 088- 8353902

 Algemene informatie: 088- 8353900

Wilt u meer informatie via de mail? Stuur gerust een e-mail. U kunt een reactie binnen 2 werkdagen terug verwachten.

Ons team heet u van harte welkom.

The Launch - Torremolinos - Playa La Carihuela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heerlijk eten, de beste cocktails en een geweldige sfeer. Nederlandse bediening en hollandse nuchterheid.

Bij ons is er aan gezelligheid geen gebrek. U bent welkom voor ontbijt, lunch, diner tot in de late uurtjes.

Wij zijn het gehele jaar door open 7 dagen in de week.

Onze openingstijden zijn: zondag tot en met donderdag open van 9:30 – 02:00 op vrijdag en zaterdag van 9:30 – 03:00

Speciale evenementen

Wij zenden een groot aantal sport evenementen en vooral voetbal wedstrijden uit.

Ook voor het vieren van uw speciale gelegenheid of een leuk familie diner bent u meer dan welcome in the Launch!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Contact details:
Calle Carmen 35, 29620 Torremolinos
0034952377751, info@thelaunchspain.com
https://www.thelaunchspain.com/

Professionele reparatie, onderhoud, installatie en verbouwing van huizen en appartementen

C&C Constructie?

Wij zijn HET constructiebedrijf aan de Costa del Sol, die zijn afspraken wel na komt.  Wij zijn ons bedrijf gestart omdat we zelf gemerkt hebben dat ons idee van werken sterk verschild van de plaatselijke constructie bedrijven.
We hebben veel opmerkingen gehoord en weten dat wij dit beter kunnen doen.

Waarom C&C Constructie?

Omdat wij meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring en expertise hebben.
Wij hebben ons beroep professioneel in Nederland, Duitsland en Engeland uitgeoefend.

Gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte:
Bel of WhatApp
+34 687 166 668
info@ccconstructions.es

https://www.ccconstructions.es/

VILA NOVA REALESTATE - Uw Nederlandse makelaar in Spanje!

Bent u op zoek naar een woning in Spanje? Dan is het wel zo prettig om te kunnen werken met een Nederlandse makelaar in Spanje.

Villa Nova Real Estate is dan de aankoopmakelaar in Spanje waarnaar u op zoek bent.  Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in Andalusië en aan de Costa del Sol. Middels onze kennis van de markt en professionele dienstverlening helpen wij u bij het vinden van uw huis, appartement of villa in Spanje!

De voordelen van een Nederlandse makelaar in Spanje

Als u in Nederland al eens een huis gekocht hebt, denkt u wellicht dat een huis kopen in Spanje op dezelfde manier gaat.  Dat is niet zo; in Spanje gaat het allemaal net even anders. Het is dan wel zo fijn als u al een aankoopmakelaar in Spanje kent.  Wij fungeren daarom als uw eerste en enige aanspreekpunt en werken samen met alle aangesloten verkopend makelaars.  Zo hebben we toegang tot nagenoeg het hele woningaanbod aan de Costa del Sol en in Andalusië.  Zo heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod, maar hoeft u zelf geen contact te leggen met de plaatselijke makelaars.

Wilt u weten welke huizen te koop staan of bent u specifiek op zoek naar een perceel, appartement, of vakantievilla? Dan heeft u maar één makelaar nodig; Villa Nova Real Estate! Van bezichtiging tot papierwerk; wij begeleiden u volledig.

Bel uw Nederlandstalige full service makelaar voor een vrijblijvend gesprek op +34 600 293 795

Ga voor meer info naar https://villanovaspain.com of stuur een mail naar  sales@villanovaspain.com

DJdrops.nl Jingles & Commercials

Jingles & Commercials

DJdrops.nl JinglesDJdrops.nl is gespecialiseerd in het maken van zogenaamde Sweepers.  Gesproken jingles met een soundeffect en vette stem, die je door of voor een track kunt (in)starten. Vraag naar alle mogelijkheden qua radiovormgeving.

Relatief eenvoudige jingleproducties en extra scherp geprijsd. Tevens produceren wij radiocommercials tegen aantrekkelijke tarieven.

Aqui Internet communicatie

Aqui: Houdt Google al van uw website?

Aqui Internet Communicatie

Veel marketingbudget in Adwords investeren kan altijd toch. Zeker als je beseft dat de kliktarieven alleen maar hoger worden!

Goed ranken in Google!

Aqui zorgt ervoor dat je website goed rankt in de organische (gratis) zoekresultaten van Google. Beter bekent als SEO (search engine optimazation). Uiteraard op basis van jouw wensen, mogelijkheden, budget, looptijd en concurrentie.

Maar liefst 92% van de consumenten zoekt de eerste keer nog merk onafhankelijk, dus juist dan wil je naar voren komen op bv. Bankstel kopen Leiderdorp.
Dus wees je concurrenten voor!

Er is (helaas) geen garantie op top 3 posities. Bedrijven die dat wel beloven, houden zich niet aan de regels en dat komt je vroeg of laat duur te staan als ondernemer.

Aqui kijkt samen met jou naar de mogelijkheden die wel gerealiseerd kunnen worden en voor de lange termijn.

Neem vrijblijvend contact op met Aqui; info@aqui.nl en bezoek de site over online Marketing voor meer achtergrond informatie

Professional Law International

Professional Law International

 

 

 

 

 

Franciska Smidt, medeoprichter van Professional Law International, ziet zichzelf als een Europees burger.

Geboren in Nederland, met een Nederlandse vader en een Zweedse moeder, woont ze vanaf haar 6e in Spanje. Volledig geïntegreerd in de Spaanse cultuur, spreekt ze Spaans, Engels, Nederlands en Zweeds. Dit maakt Franciska de ideale advocaat voor buitenlanders aan de Costa del Sol.

Als jurist is Franciska een specialist in het overdrachten van bijvoorbeeld onroerend goed. Ze is daarbij gericht op het oplossen van problemen en het vermijden van rechtszaken. Haar focus ligt op onroerend goed zaken, bedrijfsstructuren en juridische entiteiten van bedrijven.

Franciska geniet ervan haar klanten blij te maken, omdat dat betekent dat ze goed werk voor hen heeft gedaan. Haar drive en vasthoudendheid hebben haar de bijnaam Pitbull opgeleverd, omdat ze de belangen van de klant altijd zo goed mogelijk verdedigt.

Dus gaat u een huis kopen of verkopen aan de Costa del Sol? Dan is Franciska Smidt U Nederlands talige advocaat in Spanje met meer dan 20 jaar ervaring, die u hier op een verstandig & duidelijke manier mee kan begeleiden. Voor een vrijblijvende eerste afspraak met Franciska Smidt, bel haar kantoor in Marbella op 952 86 02 15.

Bouman – Kwaliteitskoffie

Bouman – kwaliteitskoffie

Bouman BVSinds 1923 toonaangevend in de wereld van koffie!
Sinds 1923 is Bouman gespecialiseerd in kwaliteitskoffie, koffiesystemen en service voor bedrijven en particulieren die alleen het beste wensen. Advies op maat is bij ons vanzelfsprekend en een eigen servicedienst op niveau een vereiste.

De beste koffie voor je gasten, klanten en medewerkers. Of een lekkere kop thee voor thuis voor thuis. Bouman zorgt er al bijna een eeuw voor. Als leverancier van koffie én de juiste apparatuur om alles uit de bonen te halen. Waarbij we ook service en onderhoud voor onze rekening nemen. We delen onze passie voor puur en smaak graag met jou!

Cafès Novell is nu beschikbaar in Nederland. Dit Spaanse merk heeft een rijke historie als het gaat om het

Cafès Novell

branden van koffie, het samenstellen van de bijzondere thee en het bedienen van restaurant en bars over de hele wereld.

Wil je meer informatie hebben over onze producten en diensten bekijk dan onze website

Guillermo Carniceria Holandesa

Guillermo Carniceria Holandesa

 

 

Guillermo Carniceria Holandesa is aan de Spaanse Costa een begrip. Bekend om hun heerlijke gerecht die nog op de oude traditionele “Hollandse” wijzen worden bereid. Een familie bedrijf  van vader op zoon.

Met een rating van 4.8 (max 5.0) op Facebook laten klanten lovende berichten achter.

Adres gegevens:

Highlights info row imageCarretera Ronda, 43
         29678 Benahavís, Andalucia, Spain Routebeschrijving
Highlights info row image +34 952 92 74 78

Caffé Molinari

Caffè Molinari

Caffe Molinari

The Molinari story

Meer dan 200 jaar passie voor koffie
Passie, toewijding en kwaliteit vormen al meer dan 200 jaar de kernwaarden van Molinari. Vanaf het allereerste begin als ondernemer in levensmiddelen tot de bevlogen koffiespecialist van nu. In al die jaren zijn onze klanten de spil waar ons bedrijf om draait. We vertellen je graag het verhaal van Molinari.

Liefde voor koffie. Passie voor kwaliteit. Caffè Molinari
Een echte Italiaanse espresso smaakt altijd. Met Caffè Molinari kun je overal genieten van het krachtige aroma van een perfect kopje koffie. Maak kennis met de producten van Caffè Molinari voor thuis, op kantoor en in de horeca.

Benieuwd? Kom zelf proeven!
Koffie moet je proeven! Daarom ontvangen we je graag op de koffie in onze showroom. Hier kun je meteen kennismaken met koffiemachines van topmerken zoals Animo, Rheavendors, Wega en Jura. Samen komen we zo tot een full serviceoplossing die past bij jouw wensen.

Huidig nummer

Titel

Artiest

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo