Adverteerders

JammFM Radio wordt mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren:

B&B Cortijo Andaluz

B&B Cortijo Andaluz

B&B Cortijo Andaluz is de beste keus voor een gevarieerde vakantie in een authentiek stukje Spanje. Vanaf het moment dat u binnenstapt is dit de plek waar de magie gebeurt. Bij B&B Cortijo Andaluz geniet u van een ontspannend verblijf en ligt het beste van de Costa del Sol aan uw voeten.

In onze prachtige tuinen kunt u sinasappels, citroenen, mango’s, druiven, en vijgen plukken uit één van onze bomen.

Bent u benieuwd naar onze locatie? Bekijk dan de video op onze homepage. We hope to see you soon at B&B Cortijo Andaluz.

DJdrops.nl Jingles & Commercials

Jingles & Commercials

DJdrops.nl JinglesDJdrops.nl is gespecialiseerd in het maken van zogenaamde Sweepers.  Gesproken jingles met een soundeffect en vette stem, die je door of voor een track kunt (in)starten. Vraag naar alle mogelijkheden qua radiovormgeving.

Relatief eenvoudige jingleproducties en extra scherp geprijsd. Tevens produceren wij radiocommercials tegen aantrekkelijke tarieven.

Aqui Internet communicatie

Aqui: Houdt Google al van uw website?

Aqui Internet Communicatie

Veel marketingbudget in Adwords investeren kan altijd toch. Zeker als je beseft dat de kliktarieven alleen maar hoger worden!

Goed ranken in Google!

Aqui zorgt ervoor dat je website goed rankt in de organische (gratis) zoekresultaten van Google. Beter bekent als SEO (search engine optimazation). Uiteraard op basis van jouw wensen, mogelijkheden, budget, looptijd en concurrentie.

Maar liefst 92% van de consumenten zoekt de eerste keer nog merk onafhankelijk, dus juist dan wil je naar voren komen op bv. Bankstel kopen Leiderdorp.
Dus wees je concurrenten voor!

Er is (helaas) geen garantie op top 3 posities. Bedrijven die dat wel beloven, houden zich niet aan de regels en dat komt je vroeg of laat duur te staan als ondernemer.

Aqui kijkt samen met jou naar de mogelijkheden die wel gerealiseerd kunnen worden en voor de lange termijn.

Neem vrijblijvend contact op met Aqui; info@aqui.nl en bezoek de site over online Marketing voor meer achtergrond informatie

Autotrader Andalucia

Autotrader Andalucia

We search, find and create your dream car

We are the right place for:

  • Buying Cars
  • Car Restoration
  • Solving Mechanical Problems
  • Metal and Paint Work

Professional Law International

Professional Law International

 

 

 

 

 

Franciska Smidt, medeoprichter van Professional Law International, ziet zichzelf als een Europees burger.

Geboren in Nederland, met een Nederlandse vader en een Zweedse moeder, woont ze vanaf haar 6e in Spanje. Volledig geïntegreerd in de Spaanse cultuur, spreekt ze Spaans, Engels, Nederlands en Zweeds. Dit maakt Franciska de ideale advocaat voor buitenlanders aan de Costa del Sol.

Als jurist is Franciska een specialist in het overdrachten van bijvoorbeeld onroerend goed. Ze is daarbij gericht op het oplossen van problemen en het vermijden van rechtszaken. Haar focus ligt op onroerend goed zaken, bedrijfsstructuren en juridische entiteiten van bedrijven.

Franciska geniet ervan haar klanten blij te maken, omdat dat betekent dat ze goed werk voor hen heeft gedaan. Haar drive en vasthoudendheid hebben haar de bijnaam Pitbull opgeleverd, omdat ze de belangen van de klant altijd zo goed mogelijk verdedigt.

Dus gaat u een huis kopen of verkopen aan de Costa del Sol? Dan is Franciska Smidt U Nederlands talige advocaat in Spanje met meer dan 20 jaar ervaring, die u hier op een verstandig & duidelijke manier mee kan begeleiden. Voor een vrijblijvende eerste afspraak met Franciska Smidt, bel haar kantoor in Marbella op 952 86 02 15.

Hills Café

Zin in een lekkere Indonesische rijsttafel?
Kom dan naar het Hills Café in de Benahavis Hills Country Club!!!
Het fantastische gastronomische openlucht restaurant gelegen naast een prachtig zwembad met een geweldig uitzicht op de Middellandse Zee. Het Hills Café ligt vlak voor het centrum van Benahavis bij de bushalte linksaf en dan 100 meter omhoog.

Elke Zaterdag vanaf half één serveren wij onze Indonesische rijsttafel.

Hills Cafe

Een volledig Nederlands concept, dat bestaat uit een waar feestmaal met meer dan een dozijn heerlijke gerechten uit heel Indonesië. Waarbij heerlijke geuren je tegemoet komen en je van alles kan proeven! De gerechten zijn allemaal vol van smaak en erg kleurrijk, met vlees en vegetarische gerechten variërend van zoet tot pittig dus voor ieder wat wils.

Het “Hills Café” in de Benahavis Hills Country Club, geen enkel ander restaurant heeft zo’n uitzicht!
Maak kennis met onze gastvrijheid en kom genieten van de beste Indonesische rijsttafel aan de kust.

Voor reserveringen kunt U bellen naar 952 856 171 of stuur een E-mail naar: hillscafe@benahavishills.com

Bouman – kwaliteitskoffie

Bouman BVSinds 1923 toonaangevend in de wereld van koffie!
Sinds 1923 is Bouman gespecialiseerd in kwaliteitskoffie, koffiesystemen en service voor bedrijven en particulieren die alleen het beste wensen. Advies op maat is bij ons vanzelfsprekend en een eigen servicedienst op niveau een vereiste.

De beste koffie voor je gasten, klanten en medewerkers. Of een lekkere kop thee voor thuis voor thuis. Bouman zorgt er al bijna een eeuw voor. Als leverancier van koffie én de juiste apparatuur om alles uit de bonen te halen. Waarbij we ook service en onderhoud voor onze rekening nemen. We delen onze passie voor puur en smaak graag met jou!

Cafès Novell is nu beschikbaar in Nederland. Dit Spaanse merk heeft een rijke historie als het gaat om het

Cafès Novell

branden van koffie, het samenstellen van de bijzondere thee en het bedienen van restaurant en bars over de hele wereld.

Wil je meer informatie hebben over onze producten en diensten bekijk dan onze website

Guillermo Carniceria Holandesa

Guillermo Carniceria Holandesa

 

 

Guillermo Carniceria Holandesa is aan de Spaanse Costa een begrip. Bekend om hun heerlijke gerecht die nog op de oude traditionele “Hollandse” wijzen worden bereid. Een familie bedrijf  van vader op zoon.

Met een rating van 4.8 (max 5.0) op Facebook laten klanten lovende berichten achter.

Adres gegevens:

Highlights info row imageCarretera Ronda, 43
         29678 Benahavís, Andalucia, Spain Routebeschrijving
Highlights info row image +34 952 92 74 78

Caffè Molinari

Caffe Molinari

The Molinari story

Meer dan 200 jaar passie voor koffie
Passie, toewijding en kwaliteit vormen al meer dan 200 jaar de kernwaarden van Molinari. Vanaf het allereerste begin als ondernemer in levensmiddelen tot de bevlogen koffiespecialist van nu. In al die jaren zijn onze klanten de spil waar ons bedrijf om draait. We vertellen je graag het verhaal van Molinari.

Liefde voor koffie. Passie voor kwaliteit. Caffè Molinari
Een echte Italiaanse espresso smaakt altijd. Met Caffè Molinari kun je overal genieten van het krachtige aroma van een perfect kopje koffie. Maak kennis met de producten van Caffè Molinari voor thuis, op kantoor en in de horeca.

Benieuwd? Kom zelf proeven!
Koffie moet je proeven! Daarom ontvangen we je graag op de koffie in onze showroom. Hier kun je meteen kennismaken met koffiemachines van topmerken zoals Animo, Rheavendors, Wega en Jura. Samen komen we zo tot een full serviceoplossing die past bij jouw wensen.

Current track

Title

Artist

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo