Tim de Vrind shows

Tim de Vrind is geboren en getogen in Leiden. Vanaf het begin van de jaren 80 aandachtig met radio luisteren bezig en met het maken van programma’s bij zowel piratenstations als bij lokale en/of regionale- commerciële omroepen.

O.a. Bij Sweet FM, Freewave radio Leiden, Rijnland radio, Hofstad radio en Holland centraal. Als enthousiaste dj, muzieksamensteller /format planning en veelal verantwoordelijk voor de vormgeving. Veel recenter is Tim de Vrind werkzaam bij Dance radio Amsterdam en Jammfm radio aan de Costa del Sol.

Van een dagelijkse ochtendshow (tussen ontbijte en pleite) naar de wekelijkse hitlijst. Met zijn vrij brede muzieksmaak past Tim overal wel bij. 80’s muziek vindt hij extra lekker, met name dance. Denk dan bijvoorbeeld aan: change, SOS Band, high fashion, Alexander o’ Neal, Shakatak, George Benson, Lime, Freddie Jackson, Stephanie Mills en ook Michael Jackson.

Van een zeer grote platencollectie naar een nog extremere hoeveelheid cd’s en inmiddels met meer dan 150.000 tracks digitaal.

Bij JammFM Radio Costa Del Sol neemt hij je iedere dinsdagavond mee in Time Flies, a.k.a El Tiempo Vuela. De lekkerste mix van Soulful house, ondiepe house en old skool (dance) classics. De muzikale dansreis tussen heden en verleden. Van 20.00 uur t/m 22.00 uur, 2 om 2 krijg je ze om je oren.
Daarnaast houdt Tim zich ook bij JammFM Radio Costa Del Sol bezig met de vormgeving.Huidig nummer

Titel

Artiest

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo