DJ Sies


DJ Sies shows

Dj Sies: Na Ben Liebrand in 1982 met ‘’In the mix’’ begon dacht ik meteen: “Dat moet ik ook leren?.
Dus 2 platenspelers en een cassetterecorder (bandrecorder kwam wat later) met mengpaneel gekocht en aan de gang En ja hoor, een tapeloop maken was het antwoord.
En zo maakte ik de eerste mix die bijna net zo professioneel klonk als die van Ben Liebrand..

Nu is t uitgegroeid tot een home studio. Sindsdien ben ik volop doorgegaan met nummers remixen en mixen maken.
Ik maakte in mijn studio toen nog de remixen onder de naam Mastermind Sies. En Groove Control.

Tegenwoordig ga ik solo in het mixen , remixen en produceren van muziek. De mixen worden gemaakt voor diverse radio zenders.
Onder andere voor E-fm waar ik de rosimixen maakten samen met Ron Bunschoten, daarna kwam radio decibel erbij en toen kwamen er zoveel aanvragen, zodat ik nu rond de 33 radio stations te horen ben in binnen en buitenland. zo ook radio 10 en zaanradio en nog vele.
De mixen worden gemaakt in het zelfde stijl als in de jaren 80s/90s.

sindsdien zijn er veel producties en remixen uitgebracht door verschillende platenlabels, waaronder Jimmy Bo Horne, Sidney Youngblood,Company B. en anderen.
Company B. had een zeer grote hit dacht in 1986 met Fascinated en van die heb ik een paar maanden geleden een remix van gemaakt en opgestuurd naar Miami
Blijkbaar vonden ze die zo goed dat ik hun nieuwe song mocht remixen, Cruel Summer (oude van Bananarama)  Aan de remix heb ik 3 weken aan gewerkt met het masteren erbij.

Je krijgt alleen de vocale toegereikt het gehele muziek heb ik zelf erbij gemaakt (gespeeld) en is nu op cd verkrijgbaar.

Dus heerlijk luister plezier.

Go With The FlowHuidig nummer

Titel

Artiest

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo