Sam Ace shows

Sam Ace is een jong en snel opkomend DJ talent uit Nederland. De voormalig voetbalster uit Utrecht startte haar DJ carrière in 2019 en wist achter het deck al diverse namen uit de muziekindustrie te verbazen. Haar uitstraling ‘behind the decks’ doet vermoeden dat deze power girl al geruime tijd in branche actief is. Niets is minder waar! Haar talent en gedrevenheid resulteerde in een steile leercurve waardoor zij al na een half jaar haar internationale festival debuut mocht maken.

Ontdekt en gecoacht door DINA van Diest, wordt Sam Ace door velen gezien als een nieuw en fresh talent op weg naar de grote internationale podia. Naast private en netwerk events was zij als fire starter al in diverse grote line ups in zowel binnen als buitenland te bewonderen. En telkens weer met succes.

In korte tijd ontwikkelde zij een ongekend gevoel voor muziek en publiek. Met een voorliefde voor House, EDM en genres als deep & tech house weet zij collega Dj’s, muzikanten en publiek keer op keer te verrassen met herkenbare sound, voorzien van een eigen frisse signatuur. Sportief, stoer en altijd vrolijk straalt ze van het podium en geniet zichtbaar van de interactie met het publiek. Tijdens een set weet zij te inspireren door haar ontdekkingsreis in de muziek met haar fans te delen. Een set van haar verbindt en neemt je telkens mee naar een andere dimensie. Sam Ace voelt de huidige generatie aan en weet wat als geen ander wat er onder haar eigen generatie leeft. Niet voor niks wordt Sam Ace gezien als aanvoerster van een nieuwe jonge ambitieuze generatie vrouwelijke DJ’s.

Gesteund door diverse aansprekende nationale en internationale Dj’s, wordt Sam Ace vooral door een snel groeiende groep fans op handen gedragen. Als aanvoerster van de nieuwe jonge en aanstormende generatie vrouwelijke Dj’s vastberaden een toeAdd newgevoegde waarde te zijn samen met haar fans een plek op het podium te verdienen. Een power girl met een eigen frisse signatuur.

 Huidig nummer

Titel

Artiest

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo