Henk Dijkstra


Henk Dijkstra shows

Henk Dijkstra:  Geboren en getogen in het Friese Heerenveen. Vanaf jonge leeftijd grote interesse in het maken van radio. Op zijn jongenskamer maakte hij zelfs een echt radiostudio. Vanaf 18 jaar rondgekeken bij de lokale radiozender. Dit was helaas niet zo zijn ding. Hierdoor werd de ambitie om zelf radio te maken tijdelijk in de koelkast gezet.
Als vrachtwagenchauffeur reed hij op Frankrijk. De Franse radio viel erg tegen. Hij had een plan om zijn eigen Skyradio podcasts te gaan maken. Hij kocht een mixer. Uiteraard enkel bedoeld voor eigen gebruik. Zover is het nooit gekomen. Hij hoorde over KX-radio. Zij hadden leuke programma’s en alles was te podcasten. Dus Henk was voorzien.
KX-radio had ook een programma waar hij live naar luisterde. In dit programma kon je chatten. De radiomaker hoorde dat Henk zijn eigen mixer had en bood aan om samen een programma te maken. Zijn oude liefde leefde op. Henk maakte zijn eigen podcasts die ook populair waren bij zijn radiovrienden. Jarenlang heeft Henk op de zondagmorgen zijn eigen radio-uitzending gehad. Hierdoor deed hij veel ervaring op. Sinds eind 2020 kan hij deze ervaring goed gebruiken bij JAMMFM. Uiteraard ook weer met veel plezier!Huidig nummer

Titel

Artiest

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo