Ger Brand


Ger Brand shows

Ger Brand  aka DJ Ger: In 1979 is het allemaal begonnen als zoveel DJ’s op een zolderkamer en was DJ Ger al vroeg bezig met het beoefenen om als DJ op te willen gaan treden. Op een 19 jarige leeftijd trad hij al 5 dagen per week op locaties als Radio stations, Cafe’s en grote zalen. Niks was hem te gek, zolang hij maar de mensen kon vermaken. In de jaren 80 kwam de grandmastermixer Ben Liebrand waar Ger diep in de nacht klaar zat voor een opname en wilde weten en voelen hoe Ben dat deed.

In begin jaren 2000 met de opkomst van de apresski muziek besloot DJ Ger zich daar op toe te gaan spitsen. Dat werd een groot succes en in 2007 maakte hij zijn eerste cd single “ het wiegelied” die maar liefst op 7 verzamel cd’s is uitgebracht. DJ Ger trad inmiddels ook het buitenland als Hongarije, Oostenrijk en Spanje. In 2008 kwam er een feest cd uit onder het grote label CNR.
Na 30 jaar vele nachten feesten en optreden besloot DJ Ger in 2014 zich toe te gaan spitsen op het mixen en in zijn genre Techno. Dit doet ie na een cursus Pro Logic en inmiddels wordt er gedacht aan een studio met ook eventuele echte instrumenten. Dit doet hij hart en ziel en draait nu voor enkele radiostations en wil dit zeker uit gaan breiden.Huidig nummer

Titel

Artiest

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo