Elmer Schuitema


Elmer Schuitema shows

Sorry, er is niets op dit moment.

Elmer Schuitema:  Nu loop ik al even mee in de periferie van dat gekke radio circuitje… Niet wetend wat ik vroeger wilde worden ben ik per ongeluk in dat hele enge wereldje gezogen.  Eind jaren ’80 werd ik transfervrij aangekocht door de directie van Raff 102 in Hilversum. Er waren destijds al tonnen mee gemoeid. Daar heb ik zelf uiteraard niets van gezien maar ik heb de luisteraars wél lol bezorgd.. Geloof ik. En dáár gaat het om. Opgegroeid met dé nieuwe import. Onder streng regime van de programma leiding uiteraard want ik was destijds een Beelen 19.0 die als een vilein springend reetje in de wei de wereld nog moest ontdekken….

Van The BIG 102 naar Digitaal Hit FM. Daar werd ik snel, en terecht, operatief uit het team verwijderd want ik miste het speciale Baarnsche DNA…. Kwaliteit ook trouwens.. Mijn sterrenbeeld was die van de “Ontbeer”..  En de wandeling van de studio naar het station was best eng. Zo in de avond..

Na 14 maanden als dienstplichtig en zeer salonfähig LuitMaarschalk de wereld beveiligd te hebben ineens bij City FM in Amsterdam terecht gekomen. Een ochtendshow gemaakt met Dance Avenue vriend Floris Kroon – op den troon- .. Uiteraard probeerden we de luisteraars zo min mogelijk te martelen met ons programma “Kom maar hier met jouw buis van Eustachius! Maar dat was ijdele hoop..

Kreeg ooit de vraag of ik, ergens op een woensdagmiddag Brian McKnight de diepte in wilde viewen.. Want ik kon wel lekker knauwend Engels.. Maar ik werkte destijds bij Nike en ik moest de snaren op de Dunlops van John McEnroe bespannen.. Dus dat ging ff niet door.. Lig ik nóg wakker van..

Anyway, toen de stap naar Radio Lelystad, Jamm FM, EVA en eigenlijk héél veel stilte. Had het wel gehad. Radio. In een tijd van Spotify.. Totdat JammFM Costa Del Sol lonkte!

Vrienden, elke donderdagavond, tenzij ik op moet draven als CDO (Chief Dance Officer) op illegale goed verdienende boern’n feestjes, ga ik je blij maken met splinternieuwe EDM en dé beste Classics. En liever wel de hard to finds en niet de nice to have’s.. Die kennen we allemaal wel. Ook jullie verdienen een strenge maar rechtvaardige muzikale opvoeding! Wat dat betreft ?Huidig nummer

Titel

Artiest

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo