DJ Ivon


DJ Ivon shows

Mijn DJ naam is DJ IVON: Iets meer dan een jaar geleden ben ik begonnen met DJen, een opleiding gedaan en afgelopen zomer voor de eerste keer live gedraaid in een club in Amsterdam. Wat was dat geweldig en wist ik gelijk dat ik dat vaker wilde doen. Vanaf dat moment ben ik in een ongelofelijke rollercoaster terecht gekomen. Ik kreeg de kans om in verschillende clubs te gaan draaien Ik draaide voor Corona bijna elke week wel ergens in Amsterdam. Super om na een week werken in een club een gave set te draaien waar mensen vrolijk van worden en een top avond hebben met goeie muziek. Vanaf januari ben ik radio DJ geworden bij UGC Radio in de UK. En af en toe maak ik ook shows voor andere online radio stations.
Ik hou van soulful house en tech house. Maar ook new disco, van die oude classic disco tracks waar nieuwe remixen van gemaakt zijn.
Daarnaast ben ik ook gaan produceren, mijn eerste track is af en wordt snel gereleased. Nu bezig met mijn tweede track en zo creëer ik mijn eigen sound.Current track

Title

Artist

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo

DutchEnglishSpanish