Antoine Hobbelen


Antoine Hobbelen shows

Antoine Hobbelen: Vroeger luisterde ik veel naar Ben Liebrand. Mijn broer had in die tijd 2 draaitafels van Philips met pitch controls en een mengpaneel. Aangezien ik daar niet mee mocht spelen deed ik het dus stiekem, totdat hij een keer vroeger thuis kwam en het ontdekte.  Sindsdien was het elke zaterdag en zondag druk op zolder en ontstonden de battles.

Dit heb ik vol gehouden tot 1990 en daarna ruim 13 jaar niets meer met mixen gedaan totdat Into The Groove op de radio kwam van Martin Boer. Ik was zo enthousiast dat Martin mij uitnodigde bij hem thuis van hoe hij zijn mixen in elkaar zetten. Martin gaf mij een try tool van pro tools en sindsdien ben ik weer verslaafd aan het mixen.

Ik heb nu thuis 2 ‘Pioneer CDJ spelers staan en 2 draaitafels plus Ableton waar ik sinds 2002 weer mixen maak voor diverse radio stations. De mixen kwamen bij omroep Tilburg, Segovia radio in Ch. en Zaanradio,  Xtraradio, BigFM DE. HeartFM in de UK, JammFM Nederland, Omroep Flevoland en nog wat  andere stations die ik vergeten ben…Current track

Title

Artist

JammFMRadio_Logo

JammFMRadio_Logo